Hevosurheilu on monipuolinen harrastus ja elämäntapa, jossa on lähes mahdotonta rajata kiinnostustaan vain yhteen lajiin. Varastoon onkin kertynyt vuosien mittaan rekiä, äkeitä, karheja ja muita hevosvetoisia työkaluja odottamaan päivää, jolloin olisi aikaa perehtyä niiden käyttöön. Kaikki hevoset myös totutetaan satulaan ja niillä ratsastellaan - jos ei kovin tavoitteellisesti, niin ainakin mielenvirkeydeksi.

Hevosjalostuksessa eniten kiehtoo kuitenkin juoksijavarsojen kasvattamiseen. Niinpä siitostammojen sukuun ja raviominaisuuksien periyttämiskykyyn kiinnitetään huomiota. Isinä käytetään nuoria, ensimmäisillä ikäluokillaan lupauksia herättäneitä "tulevaisuuden" siitosoreja.

Talliin syntyy vuosittain 1 - 2 suomenhevosvarsaa. Varsoja kasvatetaan ensisijaisesti omaan kilpailukäyttöön, mutta tilanpuutteen vuoksi osa tulee myyntiin. Kaikki varsat pyritään käyttämään yksivuotiaana Hippoksen varsanäyttelyissä arvioitavana ja elämänkokemusta hankkimassa. Jokainen varsa maksetaan mukaan vähintään yhteen ikäluokkakilpailuun.